Hallands båtservice Handelsbolag

Hallands län

Information

Hallands båtservice Handelsbolag är ett bolag som finns i Laholm. I Hallands båtservice Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aronsson, Per Morgan som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Thorén, Johan Gunnar som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hallands båtservice Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hallands båtservice Handelsbolag på telefon 070-8114444.

Båtreparationer, båtservice, motorservice, båtförsäljning, tillbehörsförsäljning, reservdelsförsäljning, båtförmedling, uthyrning, leasing, tillverkning, charter och generalagent.

Idag är Hallands båtservice Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Hallands båtservice Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hallands båtservice Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-13 och Hallands båtservice Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hallands båtservice Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Hallands båtservice Handelsbolag har 969688-4395 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.