Bäverdalens Kraft Handelsbolag

Hallands län

Information

Bäverdalens Kraft Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Bäverdalens Kraft Handelsbolag finns. I Laholm så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Bäverdalens Kraft Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Bäverdalens Kraft Handelsbolag har haft sedan 2001-08-27. Bäverdalens Kraft Handelsbolag har funnits sedan och 2001-08-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bäverdalens Kraft Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brödåkrav. 42, 312 94, Laholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0430-62038.

Laholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Bäverdalens Kraft Handelsbolag har idag 969678-7499 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Bäverdalens Kraft Handelsbolag

Produktion av elkraft och därmed förenlig verksamhet.

I Bäverdalens Kraft Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Anders Johnny som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Johansson, Lars-Åke Roland som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .