Rita & Ruta i Halland Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Laholm och Rita & Ruta i Halland Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Rita & Ruta i Halland Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Rita & Ruta i Halland Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Rita & Ruta i Halland Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2001-02-19. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Rita & Ruta i Halland Handelsbolag ska trivas.

Rita & Ruta i Halland Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-15. I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Rithjälp åt företag. ritningar på tillbyggnader, ombyggnader och nybyggnation åt privatpersoner. Inredning- och trädgårdsplanering. Handel av inredning exempelvis möbler, tyger, detaljer och växter. Utbildning i AutoCAD samt uformande av kursmaterial. Provisionsbaserad försäljning av jordborrar och liknande produkter inom markanläggning samt alternativa energikällor och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rita & Ruta i Halland Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-15.

Idag är Rita & Ruta i Halland Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Rita & Ruta i Halland Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-79135.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Rita & Ruta i Halland Handelsbolag är Lundgren, Stig Pontus som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Lundgren, Ulrika Marianne som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Rita & Ruta i Halland Handelsbolag har 969675-8953 som sitt organisationsnummer.