Handelsbolaget Nihléns Blommor och HandelsträdgårdEftr. Skottorp

Hallands län

Information

Handelsbolaget Nihléns Blommor och HandelsträdgårdEftr. Skottorp hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Handelsbolaget Nihléns Blommor och HandelsträdgårdEftr. Skottorp finns. I Laholm så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Nihléns Blommor och HandelsträdgårdEftr. Skottorp tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Handelsbolaget Nihléns Blommor och HandelsträdgårdEftr. Skottorp har funnits sedan och 2000-09-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Nihléns Blommor och HandelsträdgårdEftr. Skottorp så kan ni göra det genom att skicka er post till Rosenlundsv. 9, 312 05, Skottorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0430-20054.

Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget Nihléns Blommor och HandelsträdgårdEftr. Skottorp har idag 969671-9922 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Nihléns Blommor och HandelsträdgårdEftr. Skottorp

Handel med blommor.

I Handelsbolaget Nihléns Blommor och HandelsträdgårdEftr. Skottorp så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Bengt Olof Tommy som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Andersson, Ulla Ingegerd Ellinor som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .