MWH-Energi och Miljö Handelsbolag

Hallands län

Information

MWH-Energi och Miljö Handelsbolag är en verksamhet som finns i Laholm. I MWH-Energi och Miljö Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Christer Peter som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Eva Marie Liselott som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med MWH-Energi och Miljö Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå MWH-Energi och Miljö Handelsbolag på telefon 0430-13672.

Konsultverksamhet inom energi och miljö- ledningsprogram samt bilvård.

Idag är MWH-Energi och Miljö Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

MWH-Energi och Miljö Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

MWH-Energi och Miljö Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och MWH-Energi och Miljö Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MWH-Energi och Miljö Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

MWH-Energi och Miljö Handelsbolag har 969656-9079 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.