Örelids Livs Handelsbolag

Hallands län

Information

Örelids Livs Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Örelids Livs Handelsbolag finns. I Laholm så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Örelids Livs Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Örelids Livs Handelsbolag har haft sedan 2001-05-05. Örelids Livs Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Örelids Livs Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Klägstorp 181, 312 94, Laholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0430-17190.

Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Örelids Livs Handelsbolag har idag 969602-7946 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av BJ Resurs AB ensam. är den som för stunden ansvarar för Örelids Livs Handelsbolag

Kiosk, livs och lotter.

I Örelids Livs Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är BJ Resurs AB som är född och har titeln Bolagsman, Johlin, Bo Anders Michael som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .