Handelsbolaget K-G Johansson & Co Åkeri

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Laholm och Handelsbolaget K-G Johansson & Co Åkeri är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget K-G Johansson & Co Åkeri är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget K-G Johansson & Co Åkeri är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget K-G Johansson & Co Åkeri är ett Handelsbolag och skapades 1974-06-14. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget K-G Johansson & Co Åkeri ska trivas.

I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Åkeri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget K-G Johansson & Co Åkeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1974-01-01.

Idag är Handelsbolaget K-G Johansson & Co Åkeri och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget K-G Johansson & Co Åkeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6630466.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget K-G Johansson & Co Åkeri är Johansson, Anita Ingegerd som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Johansson, Karl Gustav Arne som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget K-G Johansson & Co Åkeri har 949200-8819 som sitt organisationsnummer.