Hishults Gästgivaregård Handelsbolag

Hallands län

Information

Hishults Gästgivaregård Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Hishults Gästgivaregård Handelsbolag finns. I Laholm så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Hishults Gästgivaregård Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Hishults Gästgivaregård Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Hishults Gästgivaregård Handelsbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hishults Gästgivaregård Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Markarydsv. 10, 310 21, Hishult men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0430-40055.

Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Hishults Gästgivaregård Handelsbolag har idag 916824-7733 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Hishults Gästgivaregård Handelsbolag

Restaurang, rumsuthyrning, konferenser samt därmed fören- lig verksamhet.

I Hishults Gästgivaregård Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Kjell Åke Gustaf som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Sten Hugo som är född 1921 och har titeln Bolagsman, .