Torsakulla Gårdsförvaltning Handelsbolag

Hallands län

Information

916823-4335 är organisationsnummer för verksamheten Torsakulla Gårdsförvaltning Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torsakulla Gårdsförvaltning Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Laholm som är den kommunen som Torsakulla Gårdsförvaltning Handelsbolag finns i.

Torsakulla Gårdsförvaltning Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-03-04 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Torsakulla Gårdsförvaltning Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Torsakulla Gårdsförvaltning Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Laholm som också är .

Firmatecknare för Torsakulla Gårdsförvaltning Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Torsakulla Gårdsförvaltning Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0430-60227 eller genom brev på följande adress:
Skogaby 3, 312 93, Laholm

Jord- och skogsbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Torsakulla Gårdsförvaltning Handelsbolag och det är Svensson, Bengt Staffan som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Svensson, Per-Ola Michael som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Svensson, Sven Christer som är född 1959 och har titeln Bolagsman,