Mark & Trädgård Skottorp Kommanditbolag

Hallands län

Information

Mark & Trädgård Skottorp Kommanditbolag är ett företag som finns i Laholm. I Mark & Trädgård Skottorp Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fast, Nils Arne Stefan som är född 1957 och har titeln Komplementär, Johnsson, Gunilla Marianne som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mark & Trädgård Skottorp Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mark & Trädgård Skottorp Kommanditbolag på telefon 0430-21210.

Projektering, rådgivning, anläggning och skötselplaner.

Idag är Mark & Trädgård Skottorp Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Mark & Trädgård Skottorp Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mark & Trädgård Skottorp Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Mark & Trädgård Skottorp Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mark & Trädgård Skottorp Kommanditbolag så är det följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Mark & Trädgård Skottorp Kommanditbolag har 916821-8536 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.