Penningens Bokföringsbyrå Kommanditbolag

Hallands län

Information

916821-4220 är organisationsnummer för bolaget Penningens Bokföringsbyrå Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Penningens Bokföringsbyrå Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Laholm som är den kommunen som Penningens Bokföringsbyrå Kommanditbolag finns i.

Penningens Bokföringsbyrå Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1988-07-04 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Penningens Bokföringsbyrå Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Penningens Bokföringsbyrå Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Penningens Bokföringsbyrå Kommanditbolag är följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Penningens Bokföringsbyrå Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0430-14340 eller genom brev på följande adress:
Tjärby Staffansgården, 312 91, Laholm

Bokföring, momsning, bokslut o deklaration.

Det finns olika personer som har en koppling med Penningens Bokföringsbyrå Kommanditbolag och det är Gunnarsson, Lars Johan Peter som är född 1961 och har titeln Komplementär, Lundgren, Marita Eva Gunilla som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare,