Golfia Handelsbolag

Hallands län

Information

Golfia Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Golfia Handelsbolag finns. I Laholm så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Golfia Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Golfia Handelsbolag har funnits sedan och 2008-03-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Golfia Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekorrstigen 11, 312 61, Mellbystrand men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0430-28813.

Laholm arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

Golfia Handelsbolag har idag 916821-3537 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Golfia Handelsbolag

Import export, produktion, distribution och försäljning av varor inom hushålls-, fritids-, nöjes-, kläd- och leksaksbranscherna. Konsultverksamhet inom ekonomi och evenemang.

I Golfia Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stejdahl, Anders Christopher som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Stejdahl, Anders Jesper som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Stejdahl, Bo Anders Gustav som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .