Champion Consult Kommanditbolag

Hallands län

Information

Champion Consult Kommanditbolag är ett bolag som finns i Laholm. I Champion Consult Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är L. Johansson Consult Sverige AB som är född och har titeln Komplementär, Johansson, Anna Carin som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare, Johansson, Leif-Gunnar som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Champion Consult Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Champion Consult Kommanditbolag på telefon 08-53170135.

Agenturer och konsultverksamhet. (Skylt- tomt- och elektro- nikförsäljning m m).

Idag är Champion Consult Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Champion Consult Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Champion Consult Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Champion Consult Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Champion Consult Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Champion Consult Kommanditbolag har 916553-8928 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.