ISSULOGIC Handelsbolag

Hallands län

Information

ISSULOGIC Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Laholm. Det är nämligen den kommunen som ISSULOGIC Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ISSULOGIC Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1999-01-01.

ISSULOGIC Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1985-08-16. Men sedan 1999-01-01 så har ISSULOGIC Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storhammarsv. 5, 590 98, Edsbruk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ISSULOGIC Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0493-50271.

Laholm arbetar för att verksamheter som ISSULOGIC Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för ISSULOGIC Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

IT-tjänster Kompletta lösningar inom interaktiv media, strategi- och affärsutveckling, webbutveckling, digitala kommunikationslösningar.

Firmatecknare för ISSULOGIC Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Lars-Erik Cederlöf och Carl-Henrik Cederlöf var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till ISSULOGIC Handelsbolag och det är följande personer, Cederlöf, Carl-Henrik Gustav som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Cederlöf, Lars-Erik Gustav som är född 1944 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för ISSULOGIC Handelsbolag är 916552-7319.