Byggkonsult Christer Bjarle Handelsbolag

Hallands län

Information

916551-9514 är organisationsnummer för bolaget Byggkonsult Christer Bjarle Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggkonsult Christer Bjarle Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Laholm som är den kommunen som Byggkonsult Christer Bjarle Handelsbolag finns i.

Byggkonsult Christer Bjarle Handelsbolag har varit registrerat sedan 1983-12-12 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggkonsult Christer Bjarle Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Byggkonsult Christer Bjarle Handelsbolag är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Byggkonsult Christer Bjarle Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Bjarle, Christer.

Vill ni komma i kontakt med Byggkonsult Christer Bjarle Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0430-27773 eller genom brev på följande adress:
Björkv. 4, 312 60, Mellbystrand

Försäljning av byggsatser samt uppförande av hus och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggkonsult Christer Bjarle Handelsbolag och det är Bjarle, Christer som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Bjarle, Gunhild Maria som är född 1914 och har titeln Bolagsman,