Handelsbolaget Ottossons Allköp

Hallands län

Information

Handelsbolaget Ottossons Allköp hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Handelsbolaget Ottossons Allköp finns. I Laholm så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Ottossons Allköp tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Handelsbolaget Ottossons Allköp har funnits sedan och 1983-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Ottossons Allköp så kan ni göra det genom att skicka er post till Dragongången 2, 312 36, Laholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0430-30011.

Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget Ottossons Allköp har idag 916551-5298 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Ottossons Allköp

Försäljning av livsmedelsvaror.

I Handelsbolaget Ottossons Allköp så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ottosson, Helena Margareta som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Ottosson, Holger Ivar Erling som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .