Kommanditbolaget Pergus Bygg

Hallands län

Information

916551-5025 är organisationsnummer för bolaget Kommanditbolaget Pergus Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kommanditbolaget Pergus Bygg är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Laholm som är den kommunen som Kommanditbolaget Pergus Bygg finns i.

Kommanditbolaget Pergus Bygg har varit registrerat sedan 1983-02-21 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kommanditbolaget Pergus Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Kommanditbolaget Pergus Bygg är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Kommanditbolaget Pergus Bygg är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Kommanditbolaget Pergus Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0430-23065 eller genom brev på följande adress:
Hovsv. 4, 312 94, Laholm

Byggnadsverksamhet, nybyggnad och reparationer av fastigheter samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kommanditbolaget Pergus Bygg och det är Pergus Bygg Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Gustavsson, Nils Olof Stefan som är född 1957 och har titeln Kommanditdelägare, Persson, Bo Lennart som är född 1953 och har titeln Kommanditdelägare, Persson, Ulf Ingvar som är född 1956 och har titeln Kommanditdelägare,