Lacon Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Laholm och Lacon Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lacon Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Lacon Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Lacon Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1982-11-15. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Laholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lacon Handelsbolag ska trivas.

Lacon Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08. I Laholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Produktutveckling mekanik m m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lacon Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05.

Idag är Lacon Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Lacon Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-70038.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Lacon Handelsbolag är Henningsson, Dan Ove Björn som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Henningsson, Lena Janet Birgitta som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

Lacon Handelsbolag har 916551-3897 som sitt organisationsnummer.