Handelsbolaget Vapen-Elektronik

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Laholm och Handelsbolaget Vapen-Elektronik är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Vapen-Elektronik är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Vapen-Elektronik är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Vapen-Elektronik är ett Handelsbolag och skapades 1981-04-29. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Vapen-Elektronik ska trivas.

I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av vapen, ammunition, laddning av ammunition, järn och sportartiklar, kommunikationsradio, mobiltelefoner, elektronik samt data m m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Vapen-Elektronik är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Handelsbolaget Vapen-Elektronik och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Vapen-Elektronik så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-30201.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Vapen-Elektronik är Petersson, Jun Ann-Marie Louise som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Petersson, Kjell Ingvar som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Vapen-Elektronik har 916441-6456 som sitt organisationsnummer.