Handelsbolaget Skottorps Golv o Måleri

Hallands län

Information

Handelsbolaget Skottorps Golv o Måleri är ett företag som finns i Laholm. I Handelsbolaget Skottorps Golv o Måleri finns det lite olika personer som är förknippade och det är Petersson, Eva Anita Gunilla som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Petersson, Jan Rutger som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Petersson, Sven Urban som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Skottorps Golv o Måleri så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Skottorps Golv o Måleri på telefon 0430-20829.

Golvläggning, golvslipningsarbeten, måleriarbeten. Försäljning av golv och väggmaterial.

Idag är Handelsbolaget Skottorps Golv o Måleri av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Skottorps Golv o Måleri är ett av många företag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Skottorps Golv o Måleri innehar ej F-skattsedel och Handelsbolaget Skottorps Golv o Måleri är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Skottorps Golv o Måleri så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Skottorps Golv o Måleri har 916441-5573 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.