Handelsbolaget I.B. Städservice

Hallands län

Information

Handelsbolaget I.B. Städservice hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där Handelsbolaget I.B. Städservice finns. I Laholm så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget I.B. Städservice tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Handelsbolaget I.B. Städservice har haft sedan 1994-01-01. Handelsbolaget I.B. Städservice har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget I.B. Städservice så kan ni göra det genom att skicka er post till Hagag. 4, 312 45, Veinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 035-123362.

Laholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Handelsbolaget I.B. Städservice har idag 916441-2257 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget I.B. Städservice

Städning.

I Handelsbolaget I.B. Städservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ankar, Elsa Vega Birgitta som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Ankar, Jessica Caroline som är född 1982 och har titeln Bolagsman, .