Handelsbolaget Svenssons Åkeri

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Laholm och Handelsbolaget Svenssons Åkeri är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Svenssons Åkeri är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Svenssons Åkeri är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Svenssons Åkeri är ett Handelsbolag och skapades 1979-08-27. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Svenssons Åkeri ska trivas.

Handelsbolaget Svenssons Åkeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Åkeri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Svenssons Åkeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1979-01-01.

Idag är Handelsbolaget Svenssons Åkeri och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Svenssons Åkeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-26092.

Firman tecknas av bolagsmännen två i förening..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Svenssons Åkeri är Svensson, Kent Alvar som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Svensson, Nils Holger som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Svenssons Åkeri har 916440-9485 som sitt organisationsnummer.