Handelsbolaget Bernt Nilsson & Co

Hallands län

Information

916439-3614 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Bernt Nilsson & Co. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Bernt Nilsson & Co är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Laholm som är den kommunen som Handelsbolaget Bernt Nilsson & Co finns i.

Handelsbolaget Bernt Nilsson & Co har varit registrerat sedan 1971-12-29 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Bernt Nilsson & Co så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Handelsbolaget Bernt Nilsson & Co är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Bernt Nilsson & Co är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Bernt Nilsson & Co så kan ni göra det på telefon genom 035-103055 eller genom brev på följande adress:
Klägstorp, 312 94, Laholm

Lantbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Bernt Nilsson & Co och det är Nilsson, Bernt Ove som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Solbritt Anita som är född 1945 och har titeln Bolagsman,