Handelsbolaget Bertil och Asta Johansson

Hallands län

Information

916439-0487 är organisationsnummer för bolaget Handelsbolaget Bertil och Asta Johansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Bertil och Asta Johansson är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Laholm som är den kommunen som Handelsbolaget Bertil och Asta Johansson finns i.

Handelsbolaget Bertil och Asta Johansson har varit registrerat sedan 1975-07-09 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Bertil och Asta Johansson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Bertil och Asta Johansson är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Bertil och Asta Johansson är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Bertil och Asta Johansson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Jonstorp , 312 98, Våxtorp

Jordbruk.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Bertil och Asta Johansson och det är Johansson, Asta Signhild som är född 1927 och har titeln Bolagsman, Johansson, Erik Bertil som är född 1923 och har titeln Bolagsman, Johansson, Olle Erik Tommy som är född 1958 och har titeln Bolagsman,