Sanne Salong Guy's & Dolls

Hallands län

Information

871229-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sanne Salong Guy's & Dolls. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sanne Salong Guy's & Dolls är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Sanne Salong Guy's & Dolls finns i.

Sanne Salong Guy's & Dolls har varit registrerat sedan 2007-01-30 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sanne Salong Guy's & Dolls så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-15.

Sanne Salong Guy's & Dolls är och det finns flera verksamheter i Laholm som också är .

Firmatecknare för Sanne Salong Guy's & Dolls är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sanne Salong Guy's & Dolls så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Frisörverksamhet med försäljning av hårvårds- och skönhets- produkter samt inredningsdetaljer såsom frisörstolar, speglar, tavlor, hyllor, blommor, planscher, tidningsställ, bord och stolar.

Det finns olika personer som har en koppling med Sanne Salong Guy's & Dolls och det är Ekman, Sanne Rebecka som är född 1987 och har titeln Innehavare av enskild firma,