Sandra Nyströms Kroppsmassage

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Laholm och Sandra Nyströms Kroppsmassage är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sandra Nyströms Kroppsmassage är ett av dem. Statusen för Sandra Nyströms Kroppsmassage är att Bolaget är aktivt.

Sandra Nyströms Kroppsmassage är ett Enskild firma och skapades 2004-08-25. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Laholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sandra Nyströms Kroppsmassage ska trivas.

Sandra Nyströms Kroppsmassage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-18. I Laholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Naprapatverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sandra Nyströms Kroppsmassage är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-18.

Idag är Sandra Nyströms Kroppsmassage och det finns flera verksamheter som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Sandra Nyströms Kroppsmassage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Sandra Nyströms Kroppsmassage är Nyström, Sandra Erika Christina som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sandra Nyströms Kroppsmassage har 811213-XXXX som sitt organisationsnummer.