Design Carl-Ola

Hallands län

Information

810415-XXXX är organisationsnummer för företaget Design Carl-Ola. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Design Carl-Ola är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Design Carl-Ola finns i.

Design Carl-Ola har varit registrerat sedan 2007-09-25 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Design Carl-Ola så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-18.

Design Carl-Ola är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Design Carl-Ola är följande:

Vill ni komma i kontakt med Design Carl-Ola så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Design och sömnad av dam- repektive herrkollektioner samt att kombinera behovet inom egna verksamheten av cad lösningar och fotografering med konsultuppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Design Carl-Ola och det är Annerfors, Carl-Ola som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,