Massagehörnan i Laholm

Hallands län

Information

800329-XXXX är organisationsnummer för bolaget Massagehörnan i Laholm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Massagehörnan i Laholm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Massagehörnan i Laholm finns i.

Massagehörnan i Laholm har varit registrerat sedan 2005-03-03 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Massagehörnan i Laholm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-09.

Massagehörnan i Laholm är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Massagehörnan i Laholm är följande:

Vill ni komma i kontakt med Massagehörnan i Laholm så kan ni göra det på telefon genom 0430-10253 eller genom brev på följande adress:

Massage.

Det finns olika personer som har en koppling med Massagehörnan i Laholm och det är Nilsson, Niklas som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,