Knebels lotsservice

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Laholm och Knebels lotsservice är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Knebels lotsservice är ett av dem. Statusen för Knebels lotsservice är att Bolaget är aktivt.

Knebels lotsservice är ett Enskild firma och skapades 2002-03-12. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Laholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Knebels lotsservice ska trivas.

Knebels lotsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30. I Laholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Chaufförsverksamhet, uthyrning av chaufförstjänster i Sverige och Europa.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Knebels lotsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30.

Idag är Knebels lotsservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Knebels lotsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8456644.

.

De som är på något sätt har med Knebels lotsservice är Knebel, Karl Johan Andréas som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Knebels lotsservice har 740925-XXXX som sitt organisationsnummer.