Fishing-Event, Martin Ahlström, Halmstad

Hallands län

Information

731203-XXXX är organisationsnummer för företaget Fishing-Event, Martin Ahlström, Halmstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fishing-Event, Martin Ahlström, Halmstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Fishing-Event, Martin Ahlström, Halmstad finns i.

Fishing-Event, Martin Ahlström, Halmstad har varit registrerat sedan 2003-06-16 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fishing-Event, Martin Ahlström, Halmstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Fishing-Event, Martin Ahlström, Halmstad är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Fishing-Event, Martin Ahlström, Halmstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fishing-Event, Martin Ahlström, Halmstad så kan ni göra det på telefon genom 0430-52029 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av sportfiskearrangemang. Sportfiskeutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Fishing-Event, Martin Ahlström, Halmstad och det är Ahlström, Carl Martin som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,