Husbilen i Södra Halland

Hallands län

Information

731030-XXXX är organisationsnummer för företaget Husbilen i Södra Halland. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Husbilen i Södra Halland är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Husbilen i Södra Halland finns i.

Husbilen i Södra Halland har varit registrerat sedan 2005-11-07 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Husbilen i Södra Halland så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Husbilen i Södra Halland är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Husbilen i Södra Halland är följande:

Vill ni komma i kontakt med Husbilen i Södra Halland så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av husbilar och husvagnar med kringutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Husbilen i Södra Halland och det är Hermansson, Björn Magnus som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,