Laholms Tapetserarverkstad Johan Larsson

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Laholm och Laholms Tapetserarverkstad Johan Larsson är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Laholms Tapetserarverkstad Johan Larsson är ett av dem. Statusen för Laholms Tapetserarverkstad Johan Larsson är att Bolaget är aktivt.

Laholms Tapetserarverkstad Johan Larsson är ett Enskild firma och skapades 2001-01-20. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Laholms Tapetserarverkstad Johan Larsson ska trivas.

Laholms Tapetserarverkstad Johan Larsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02. I Laholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Möbelrenoveringar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Laholms Tapetserarverkstad Johan Larsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-02.

Idag är Laholms Tapetserarverkstad Johan Larsson och det finns flera bolag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Laholms Tapetserarverkstad Johan Larsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Laholms Tapetserarverkstad Johan Larsson är Larsson, Stig Johan som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Laholms Tapetserarverkstad Johan Larsson har 721107-XXXX som sitt organisationsnummer.