Drone- & Datasystems

Hallands län

Information

720905-XXXX är organisationsnummer för företaget Drone- & Datasystems. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Drone- & Datasystems är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Drone- & Datasystems finns i.

Drone- & Datasystems har varit registrerat sedan 2004-04-30 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Drone- & Datasystems så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-29.

Drone- & Datasystems är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Drone- & Datasystems är följande:

Vill ni komma i kontakt med Drone- & Datasystems så kan ni göra det på telefon genom 0430-70042 eller genom brev på följande adress:

Program- och systemutveckling, konsultationer och service av datorsystem i Windows-, MacOS- och Linuxmiljö. Utveckling, tillverkning, konsultation, service och försäljning av mjukvara och datasystem i bland annat Windows-, MacOS- och Linuxmiljö.

Det finns olika personer som har en koppling med Drone- & Datasystems och det är Martinsson, Ingvar Mikael som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,