Däck o bilservice i Årnaberga

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Laholm och Däck o bilservice i Årnaberga är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Däck o bilservice i Årnaberga är ett av dem. Statusen för Däck o bilservice i Årnaberga är att Bolaget är aktivt.

Däck o bilservice i Årnaberga är ett Enskild firma och skapades 2002-09-02. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Däck o bilservice i Årnaberga ska trivas.

Däck o bilservice i Årnaberga är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-21. I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av däck, bilreparationer, köp och försäljning av begagnade motorfordon.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Däck o bilservice i Årnaberga är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-21.

Idag är Däck o bilservice i Årnaberga och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Däck o bilservice i Årnaberga så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-18986.

.

De som är på något sätt har med Däck o bilservice i Årnaberga är Hansen, Jens Niclas Rönnow som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Däck o bilservice i Årnaberga har 720308-XXXX som sitt organisationsnummer.