Gustafssons verkstad i Hishult

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Laholm och Gustafssons verkstad i Hishult är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Gustafssons verkstad i Hishult är ett av dem. Statusen för Gustafssons verkstad i Hishult är att Bolaget är aktivt.

Gustafssons verkstad i Hishult är ett Enskild firma och skapades 2004-06-22. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gustafssons verkstad i Hishult ska trivas.

Gustafssons verkstad i Hishult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Laholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bil- och maskinverkstad även försäljning av biltillbehör. Allmän service och reparationer av motorcyklar även försäljning av delar och tillbehör till motorcyklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gustafssons verkstad i Hishult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Gustafssons verkstad i Hishult och det finns flera bolag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Gustafssons verkstad i Hishult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3353526.

.

De som är på något sätt har med Gustafssons verkstad i Hishult är Gustafsson, Per Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Gustafssons verkstad i Hishult har 720203-XXXX som sitt organisationsnummer.