Öringe Montessoriförening Ekonomisk förening

Hallands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att för medlemmarnas barn driva förskola, skola och fritidshem som bygger på Montessoripedagogiken och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Öringe Montessoriförening Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Laholm så är Öringe Montessoriförening Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 1993-06-18 så skapades Öringe Montessoriförening Ekonomisk förening och företaget är har F-skattsedel Öringe Montessoriförening Ekonomisk förening har haft det sedan 2001-07-13.

716442-2300 är organisationsnummret för företaget som finns i Laholm.

Just nu är Öringe Montessoriförening Ekonomisk förening och det finns många företag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Öringe Montessoriförening Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0430-70202 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Björn Mikael -Månsson, Lars Anders

Följande personer är på något sätt aktiva inom Öringe Montessoriförening Ekonomisk förening är Andersson, Björn Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Biggén, Eva Marie Annett som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederlund, Tina Viola Elisabeth som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Ola som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Lars Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlberg, Ida Maria Charlotta som är född 1977 och har titeln SuppleantNilsson, Sune Gunnar Mattias som är född 1969 och har titeln Suppleant, .