Laholm Turist ekonomisk förening

Hallands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen och verka för en sund utveckling av laholms kommun till en attraktiv ort till gagn för turism, näringsliv och kommunin- nevånare. föreningen skall bedriva turistbyråverksamhet, informa- tionsverksamhet, produktutveckling, marknadsföring, försäljning och uthyrning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Laholm Turist ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Laholm så är Laholm Turist ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Laholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Laholm och i Hallands län. Redan 1992-06-18 så skapades Laholm Turist ekonomisk förening och företaget är har ej F-skattsedel.

716408-3920 är organisationsnummret för företaget som finns i Laholm.

Just nu är Laholm Turist ekonomisk förening och det finns många företag som är i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Laholm Turist ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0430-15450 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Roland Gottfridsson, Gunbritt Emilsson och Margreth Nykvist Everås, två i förening.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Laholm Turist ekonomisk förening är Nykvist Everås, Gun Kirsti Margreth som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Aspeheim, Gustaf Peter som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Emilsson, Gunbritt Anita som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Gottfridsson, Alf Roland Kristoffer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, John Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Vänneå, Sven Erik Rickard som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamotBronelius, Lars Torsten Joakim som är född 1963 och har titeln Suppleant, Hallonsten, Gunnar Kristen som är född 1955 och har titeln Suppleant, Knutsson, Bengt Arne Thomas som är född 1954 och har titeln SuppleantLind, Nils Niclas som är född 1964 och har titeln SuppleantWärring, Rosita Alfhild som är född 1943 och har titeln Suppleant.