Laholms Rygg- och idrottsskademottagning

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Laholm och Laholms Rygg- och idrottsskademottagning är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Laholms Rygg- och idrottsskademottagning är ett av dem. Statusen för Laholms Rygg- och idrottsskademottagning är att Bolaget är aktivt.

Laholms Rygg- och idrottsskademottagning är ett Enskild firma och skapades 2001-08-02. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Laholms Rygg- och idrottsskademottagning ska trivas.

Laholms Rygg- och idrottsskademottagning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-11. I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Naprapatmottagning inom frisvårdsbranschen. Verksamheten består av behandling av akuta skador, idrottsskador, arbetsskador eller kroniska besvär som påverkar eller orsakas av problem i rörelse- apparaten. Försäljning av hälsoprodukter såsom madrasser, täcken, skydd stöd för handleder, armbågar, nacke, knä, fot och rygg, massagekrämer oljor, liniment för muskelavslappning och smärtlindring.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Laholms Rygg- och idrottsskademottagning är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-03.

Idag är Laholms Rygg- och idrottsskademottagning och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Laholms Rygg- och idrottsskademottagning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-16810.

.

De som är på något sätt har med Laholms Rygg- och idrottsskademottagning är Larsson, Stefan Martin som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Laholms Rygg- och idrottsskademottagning har 700410-XXXX som sitt organisationsnummer.