Dressyr Catrin Henriksson

Hallands län

Information

Dressyr Catrin Henriksson är ett bolag som finns i Laholm. I Dressyr Catrin Henriksson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Henriksson, Catrin Elisabeth som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dressyr Catrin Henriksson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dressyr Catrin Henriksson på telefon 0430-31000.

Undervisning av ridelever samt utbildning, uppstallning, bedömning och teraupetisk behandling av hästar och därmed förenlig verksamhet. Import, design, tillverkning och försäljning av konst, litteratur, kläder, lädervaror, sportartiklar, djurfoder och därmed förenlig verksamhet samt konsultverksamhet inom företagstjänster.

Idag är Dressyr Catrin Henriksson av bolagstypen Enskild firma.

Dressyr Catrin Henriksson är ett av många bolag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Dressyr Catrin Henriksson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Dressyr Catrin Henriksson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dressyr Catrin Henriksson så är det följande:

Dressyr Catrin Henriksson har 691011-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.