Laholms Trading

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Laholm och Laholms Trading är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Laholms Trading är ett av dem. Statusen för Laholms Trading är att Bolaget är aktivt.

Laholms Trading är ett Enskild firma och skapades 2007-11-08. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Laholm där företaget finns i jobbar för att företag som Laholms Trading ska trivas.

Laholms Trading är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-02-14. I Laholm så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Export av metall och begagnade bildelar, import av tex kläder och prydnadssaker, kroppsvård, lokalvård samt därmed förenlinga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Laholms Trading är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-01-11.

Idag är Laholms Trading och det finns flera företag som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med Laholms Trading så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-18257.

.

De som är på något sätt har med Laholms Trading är Andersson Potasin, Patcharin som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Laholms Trading har 690802-XXXX som sitt organisationsnummer.