Fothälsan Veronica Folkesson

Hallands län

Information

690503-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fothälsan Veronica Folkesson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fothälsan Veronica Folkesson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Fothälsan Veronica Folkesson finns i.

Fothälsan Veronica Folkesson har varit registrerat sedan 1994-10-24 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-05-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fothälsan Veronica Folkesson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fothälsan Veronica Folkesson är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Fothälsan Veronica Folkesson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fothälsan Veronica Folkesson så kan ni göra det på telefon genom 0430-10306 eller genom brev på följande adress:

Medicinsk, fotvård och försäljning av fotvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Fothälsan Veronica Folkesson och det är Folkesson, Veronica Mari-Theresé som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,