MonkProduktion

Hallands län

Information

680516-XXXX är organisationsnummer för företaget MonkProduktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MonkProduktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som MonkProduktion finns i.

MonkProduktion har varit registrerat sedan 2007-02-28 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MonkProduktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

MonkProduktion är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för MonkProduktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med MonkProduktion så kan ni göra det på telefon genom 0430-23347 eller genom brev på följande adress:

Erbjuder sångcoachning, artisttjänster och upplevelser inom show, sång och musik till företag och privatpersoner.

Det finns olika personer som har en koppling med MonkProduktion och det är Christoffersson, Vanja Monica som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,