Laholms Sportfiske

Hallands län

Information

670707-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Laholms Sportfiske. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Laholms Sportfiske är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Laholms Sportfiske finns i.

Laholms Sportfiske har varit registrerat sedan 1995-04-05 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Laholms Sportfiske så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Laholms Sportfiske är och det finns flera verksamheter i Laholm som också är .

Firmatecknare för Laholms Sportfiske är följande:

Vill ni komma i kontakt med Laholms Sportfiske så kan ni göra det på telefon genom 0430-12334 eller genom brev på följande adress:

Verksamheten skall bestå av handel med sportfiske samt fritidsartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Laholms Sportfiske och det är Nilsson, Nils Henning Stefan som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,