A-L Redovisning

Hallands län

Information

630728-XXXX är organisationsnummer för verksamheten A-L Redovisning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A-L Redovisning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som A-L Redovisning finns i.

A-L Redovisning har varit registrerat sedan 2001-08-17 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för A-L Redovisning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-22.

A-L Redovisning är och det finns flera verksamheter i Laholm som också är .

Firmatecknare för A-L Redovisning är följande:

Vill ni komma i kontakt med A-L Redovisning så kan ni göra det på telefon genom 0430-29428 eller genom brev på följande adress:

Bokföring och redovisning.

Det finns olika personer som har en koppling med A-L Redovisning och det är Cronqvist, Yvonne Ann-Louise som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,