Firma Morin / Piraya Sportfiske

Hallands län

Information

Firma Morin / Piraya Sportfiske är en verksamhet som finns i Laholm. I Firma Morin / Piraya Sportfiske finns det lite olika personer som är förknippade och det är Morin, Björn som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Firma Morin / Piraya Sportfiske så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Firma Morin / Piraya Sportfiske på telefon 070-7218891.

Konsultverksamhet inom infrastruktur, miljövård och sportfiske, handel med sportfiskeartiklar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Firma Morin / Piraya Sportfiske av bolagstypen Enskild firma.

Firma Morin / Piraya Sportfiske är ett av många verksamheter som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Firma Morin / Piraya Sportfiske innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-06-09 och Firma Morin / Piraya Sportfiske är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-06-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Firma Morin / Piraya Sportfiske så är det följande:

Firma Morin / Piraya Sportfiske har 630329-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Hallands län.