MX Bikes & Parts

Hallands län

Information

630128-XXXX är organisationsnummer för företaget MX Bikes & Parts. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MX Bikes & Parts är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som MX Bikes & Parts finns i.

MX Bikes & Parts har varit registrerat sedan 1994-01-12 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MX Bikes & Parts så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-30.

MX Bikes & Parts är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för MX Bikes & Parts är följande:

Vill ni komma i kontakt med MX Bikes & Parts så kan ni göra det på telefon genom 0430-42053 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av motorcyklar och reservdelar m m.

Det finns olika personer som har en koppling med MX Bikes & Parts och det är Leandersson, Jan Ulf Börje som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,