Silfverhjelms Spis och Kamin

Hallands län

Information

Silfverhjelms Spis och Kamin är ett bolag som finns i Laholm. I Silfverhjelms Spis och Kamin finns det lite olika personer som är förknippade och det är Silfverhjelm, Claes Gunnar som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Silfverhjelms Spis och Kamin så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Silfverhjelms Spis och Kamin på telefon 0430-20123.

Försäljning och renovering av gjutjärns spisar kaminer, möbler, kuriosa och förenlig verksamhet inom detta. Samt utbildning och rådgivning inom energi, miljö och förenlig verksamhet inom detta.

Idag är Silfverhjelms Spis och Kamin av bolagstypen Enskild firma.

Silfverhjelms Spis och Kamin är ett av många bolag som finns i Hallands län och Laholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Silfverhjelms Spis och Kamin innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Silfverhjelms Spis och Kamin är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Silfverhjelms Spis och Kamin så är det följande:

Silfverhjelms Spis och Kamin har 620615-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.