Stall-J.N.Service

Hallands län

Information

620225-XXXX är organisationsnummer för bolaget Stall-J.N.Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall-J.N.Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Laholm som är den kommunen som Stall-J.N.Service finns i.

Stall-J.N.Service har varit registrerat sedan 2006-05-18 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall-J.N.Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-04.

Stall-J.N.Service är och det finns flera bolag i Laholm som också är .

Firmatecknare för Stall-J.N.Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stall-J.N.Service så kan ni göra det på telefon genom 070-4152759 eller genom brev på följande adress:

Hingsthållning samt reparation av hästutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall-J.N.Service och det är Norrman, Jan Alf som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,