BIG APPLE SCREEN & DEKOR

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Laholm och BIG APPLE SCREEN & DEKOR är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och BIG APPLE SCREEN & DEKOR är ett av dem. Statusen för BIG APPLE SCREEN & DEKOR är att Bolaget är aktivt.

BIG APPLE SCREEN & DEKOR är ett Enskild firma och skapades 1986-04-25. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Laholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som BIG APPLE SCREEN & DEKOR ska trivas.

BIG APPLE SCREEN & DEKOR är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01. I Laholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Textiltryck, handel med kläder, väskor, paraplyer m m med eller utan tryck. Skyltar, bilreklam, fönsterdekor, dataskurna texter och logotyper, även screentryckta skyltar och dekaler.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BIG APPLE SCREEN & DEKOR är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är BIG APPLE SCREEN & DEKOR och det finns flera verksamheter som är det idag i Laholm.

Vill man komma i kontakt med BIG APPLE SCREEN & DEKOR så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0430-23144.

.

De som är på något sätt har med BIG APPLE SCREEN & DEKOR är Axelsson, Gert Arne Ronny som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BIG APPLE SCREEN & DEKOR har 611108-XXXX som sitt organisationsnummer.