ISRAA Export och Import

Hallands län

Information

ISRAA Export och Import hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Laholm som är den kommunen där ISRAA Export och Import finns. I Laholm så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. ISRAA Export och Import tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket ISRAA Export och Import har haft sedan 1995-01-01. ISRAA Export och Import har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ISRAA Export och Import så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0430-13035.

Laholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

ISRAA Export och Import har idag 601028-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för ISRAA Export och Import

Handel med livsmedel.

I ISRAA Export och Import så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Abou Shakra, Abed som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .